keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Omenapuiden leikkauksia Tampereella 17.4.2019 Piha- ja puutarhapalvelu Tampere Pirkanmaa


Katso video yltä omenapuiden leikkauksista yli 14 asteen helteessä 17.4.2019 Pyynikillä Tampereella
Omenapuiden leikkauksia Tampereella 17.4.2019 Piha- ja puutarhapalvelu Tampere 


E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin 044-3380291 whatsup toimii myös. Parasta palvelua kun sähköpostia laitatte, katselen sitä useammin kuin puhelinta. Tänäänkin vasta illasta huomasin soittoja ja whatsupviestejä illasta. Vastailen myös mieluummin 10-sormijärjestelmällä sähköpostin kautta kuin leikkimällä tikkaa kännykällä.

Tulihan tuossa n 2.5 tunnissa leikkaustuotoksia liki iso siirtolavallinen:Tuonverran pitää olla aina autonperässä erilaisia puutarha- ja pihatarvikeleikkureita varmuuden vuoksi mukana:


Peräkärryyn ei kovin paljoa loppujen lopuksi mahdu, joten siirtolava on toinen vaihtoehto jos on sitä leikattavaa enemmän kuin tuon peräkärryllisen verran leikkaustuottoina:

 Katso eri piha- ja puutarhablogeistani lisää palvelutarjonnastani, tuosta tämän blogin oikealta puolen tietokoneen näytöllä.

Omenapuiden leikkauksia Tampereella, 17.4.2019, Piha- ja puutarhapalvelu Tampere,  omenapuiden leikkaukset Tampere, omenapuiden leikkaukset Pirkanmaa


Kun on hiemankin isommasta pihasta ja leikkaustuotosten poistamisesta kyse, niin kannattaa samantien tilata iso siirtolava kauttani paikalle:https://omenapuiden-leikkaukset-Tampere.blogspot.com
Omenapuiden leikkaukset Tampere Pirkanmaa
https://omenapuiden-leikkaukset-Pirkanmaa.blogspot.com 

----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti